recent posts

Friday, May 27, 2016

Viva Voce

26-05-16

Alhamdulillah.. Alhamdulillah.

Dah selesai viva.. Pass with minor correction. Kena siapkan correction within 3 months.. 

Rasa macam tak percaya dah habis phd. Teringat masa nak register study, masa tu tak habis pantang lagi lahirkan Affan. Dalam masa tengah study tu pulak, sempat pulak pregnant 2nd baby. Hihihi 🙈🙈🙈. 

Apapun, memang sangat legaaa. Masa presentation & q&a session tu, tangan sejuk gilaaa. Bila dah selesai tu, baru rasa darah mengalir kat satu badan. Panas! Hehe. Ringan kepala rasa bila satu hal ni dah selesai. Takut gila kot nak viva! Hihi

Syukur pada Allah, special thanks to family & friends yang banyak bantu dan doakan kejayaan.. Dan of course to my supportive supervisor. Sentiasa positif, dan sangat-sangat understanding. Dan syukur juga sebab dapat examiners yang sangat-sangat baik. Much respect to both of them. 

💕💕