recent posts

Sunday, April 22, 2012

It's not around the corner anymore!

Ketar tangan woh pagi ni bila nervous tak tahu nak mula dengan yang mana satu. Ini tak habis lagi, itu pun tak habis. Serius, ketaq sungguh laaa! 

Esok dah start final exam. Fuh pantas sungguh masa berlalu. Rasa macam baru sangat register as a new student and masuk kelas yang agak caca marba. Wah, caca marba okayy. ;p




Serius tetiba pagi ni apasal nak berdebar sangat neh. Banyak benda nak kena ingat ni. 
Ya Allah, permudahkan lah aku menjawab soalan exam esok. =.='


Pray for me! Pretty, please~