Thursday, December 6, 2012

Roti jala + kuah durian.

Masa orang duk sibuk-sibuk dengan durian crepe, saya pulak dengan roti jala cicah kuah durian. Hihi. Bukan apa, bila memasing tunjuk gambar durian crepe kat FB, bukan kata tak teringin, tapi teguhkan hati sebab tau kat area sini susah nak jumpa kot. Maybe ada online, tapi kalau boleh nak tengok sendiri dulu, baru beli. So sabar aje lah, hai hati. Hihi. Dapat beli roti jala cicah kuah durian ni pun kiranya dah dapat mengubat hati yang lara. Cewah. :P


Sedap ! First time makan dengan kuah durian. Sebelum ni makan dengan kuah kari aje. Rasanya, maybe sebab musim durian, pakcik tu pun buat kuah durian sekali. Sebab sebelum ni saya beli di kedai yang sama ada kuah kari je. Hee. Ce try test jugak u olls ! ;)

2 comments:

erna said...

tiba-tiba rasa teringin juga nak makan roti jala cicah kuah durian. nampak macam lazat :)

Cik Hazz said...

sbb org sini sana duk cerita psl durian crepe, i pun terliur jer nak mkn durian sekrg ni.. tp blum ada ms nak mencari. ;(