Thursday, September 29, 2011

#Help! : Photo canvas




Source: Google


Sekarang ni saya tengah survey untuk tempah photo canvas. Kat mana eh nak tempah photo canvas yang service bagus with reasonable price kat area KL ni? 

Anyone care to share?





So far saya ada survey The Perfect Canvas (TPC). Tapi saya agak terlambat sebab diorang dah naikkan price diorang lepas raya hari tu T____T. Harga reasonable, tapi kalau dapat lagi murah lagi bagus kan? Hihi.

 Selain TPC, ada any other reliable seller tak eh?

Lepas tu Milkadeal (MAD) ada tengah buat promo untuk photo canvas ni. Ada dua promo dari FotoCanverse;


   RM85 instead of RM170 for One 12"x18" Personalised Photo Canvas Print + Frame from FotoCanverse [50% OFF]

and lagi satu;


RM204 instead of RM510 for 3 12"x18" Photo Canvas Print + Frame from FotoCanverse [60% OFF]




Rasanya macam nak ambil yang RM 85 tu je since maybe nak guna untuk welcome signage je. Cuma hati ni agak ragu-ragu sebab tak tau FotoCanverse ni reliable ke tak. 

Siapa-siapa yang ada experience deal dengan diorang ni hopefully dapat lah membantu. Deal diorang ni pun ada 4 hari je lagi. Silap-silap kalau tak jumpa jugak memang saya beli je voucher tu. Hihi :D

4 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin nk bg suggestion pon,ekin x penah wat lg...
huhuhuhu

imymemine said...

hihihi sokayyy pengantin baru ! nak ke tak nak nak ke tak nak. tgah pikir2 lagi neh. hee

TEFiN said...

As salam, 1st time jenguk n nice. dah buat ke foto canvas tu? ok tak? leh share. kat sini ade gak yang buat. blogger kak filla kat http://framekasih.blogspot.com/, http://www.facebook.com/3dcanvasphoto. ni pun akak br jek mencari canvas photo ni :).

Anna R. said...

wsalam tefin. alhamdulillah, dah buat photo canvas tu. selamat dah guna untuk wedding saya. now dah letak kat ruang tamu rumah. heee. insyaallah nanti ada masa saya share kan story ya. thanks for dropping by ;)