Wednesday, November 28, 2012

Kluang outdoor.

Kalau dah nama Kluang kan, tak sah lah kalau tak amek gambar kat railway ni kan? ;p. Actually outdoor ni kitorang buat on the next day after reception. Baju pun recycle je yang reception punya. Hihi. Pepagi lepas breakfast dengan family & sanak saudara kat rumah, kitorang terus shoot ke stesen keretapi Kluang. Lepas dah habis shoot semua, pekena kopi Kluang & roti bakar kat railcoffee yang famous amos kat situ.










Soalan cepu emas: Agak-agak sekarang ni suami larat lagi tak nak angkat mak buyung ni macam gambar kat atas tu? Tehehehehehe ;p

All photos credit to Nodee Ghani Pictures ! Thank you Nodee! ;)

4 comments:

erna said...

larat tak larat, kalau mak buyung dah request untuk suami dukung, nak tak nak suami kena jugak dukung. hehehe

cik mah said...

cntiknyer..lagi2 bj warna biru..suka sngt....

Puteri Bt Ahmad said...

comeynye!!!! muke same!!! :D

Anna R. said...

Erna;

Heeee. Boleh patang tulang riuk gamaknye. Kekeke ;p

Cik mah;

Thank cik mah ! ;)

Kaka puteri;

auwwwww muke fotostat eh kak? hihihi.