Friday, November 30, 2012

4th Maternity & Children Expo, Midvalley.



InsyaAllah akan ke expo ni untuk pertama kali. Kalau sempat sampai hari ni, hari ni lah kitorang mula pergi. Kalau tak, maybe esok DAN lusa. DAN okayyy. DAN. Bukan ATAU. Heee.

Excited jugak bila nak start membeli barang keperluan baby. Dua hari asyik mengadap list dan buat research sikit kat many blogs yang share experience pergi expo macam ni. So senang sikit nak expect what it will look like, right? And senang nak compare harga barang kat expo, online, and kat kedai. So thank you to all mommies out there yang share banyak info sangat berguna. InsyaAllah, lepas ni saya akan share my own experience pulak. 

Happy shopping ! :)

2 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

selamat bershopping
kami dah xleh shopping lg
dah abes kat pureen hr tue
huhuhuhu
gaji lmbt lg

Anna R. said...

heee thank you mummy ekin. ok lah tu dapat pergi warehouse. harga lagi murah kann. ;)