Sunday, January 29, 2012

Karambunai Escapade: Day 2

Phewwwww sekarang ni susahhh sangat nak curi masa nak update blog. Banyaaaak sangat kerja kena buat. Nak story pasal Karambunai trip pun tergantung punya lah lama! Hihi. Ok taknak buang masa bebel-bebel, this time nak share some of pictures on our 2nd day at Nexus Karambunai. Enjoice ! ;p


Sebelum pergi breakfast. Waktu ni baru pukul 7pagi kot, matahari dah tinggi dah. :)

Front view of our room - Borneo Garden Deluxe

The compound at the back of our room.

The breakfast. Yay! Ni baru first round. Kitorang bantai makan untuk lunch sekali neh. Hihihi

Next, jalan-jalan hirup udara segarrr tepi pantai XD

Kat tepi pantai Karambunai ni diorang sediakan banyak kerusi rehat. Angin kat sana saaaaangat lah kuat. Syokk sungguh! :D

See. Macam takde orang lain kan? We feel privacyyyy sangat uolls. Hihi

At the seaside.

Love the blue sky soooo much!

 Matahari dah makin meninggi. Nasib baik dalam bilik diorang dah sediakan payung siap-siap. Hee

 So pagi sampai tengahari tu kitorang pusing-pusing je sekeliling resort. Ada golf course, spa, sports & recreation, etc etc. 


And the best part is, petang tu kitorang mandi laut. Weee syiok! Tapi tak boleh pergi jauh-jauh sebab ombak saaangat besar sebab angin kuat sangat. Eh. Suamy sangat sweet bila tulis macam kat atas tu. Kekekekeke ;p




p/s: Esok ada presentation. Pray for me! ;)

1 comment:

cik anis said...

yunk, nanti email address u k..anis nk pos kad..hehe

2hatijadisatu [at] gmail.com


;)